“Пеевски извади на светло политиката на ДПС, обясни тя политическата

...
 
“Пеевски извади на светло политиката на ДПС, обясни тя политическата
Коментари Харесай

Цветанка Андреева: Пеевски извади на светло политиката на ДПС

 

“Пеевски извади на ярко политиката на Движение за права и свободи, изясни тя политическата обстановка в страната. Сигурна съм, че той познава проблемите в бранш енергетика, ползите, кой кой е ”, сподели тя. Според политолога приносът на Движение за права и свободи е не просто за оцеляване на държавното управление, а за осмисляне на това евроатлантическо болшинство.Това съобщи в ефира на NOVA NEWS политологът Цветанка Андреева.

Пеевски извади на ярко политиката на Движение за права и свободи

„ Тяхната принадена стойност е значима, тъй като колкото повече обединения вземат участие в договарянията с хората, наранени в бранш енергетика, толкоз по-здраво съглашение ще се построи ”, изясни Андреева.

Опозицията не може да стане представител на обществените претенции на миньорите. Ако тя успее да стане техен формален представител, тя ще сформира и опция на това ръководство. Не виждаме нищо сходно от опозицията.

Тя обори думите на съпредседателя на Политическа партия Кирил Петков, че държавното управление няма опция.

“Ситуацията с митингите на енергетиците е политически преференциална на опозицията за рецензии към държавното управление. Цялата власт е виновна за обстановката с неяснотите и мощната обществена цена, която би трябвало да се заплати. Сектор енергетика не е просто бизнес, той визира националната сигурност на страната. Социалните претенции на митингите би трябвало да се разграничат. Трябват мощни политици, които да преведат хората през „ долината на сълзите ”. Ако опозицията е задоволително консолидирана и интелигентна, може да предложи опция. Там, обаче, виждаме единствено рецензия ”, изясни политологът.

“Вотът на съмнение ще обособи разграничителната линия сред ръководство и съпротива в Народното събрание. От една страна са ГЕРБ – Съюз на демократичните сили, Политическа партия – Демократична България и Движение за права и свободи като евроатлантици. Отсреща са по-скоро евразийски настроени фракции и партии, към тях прибавяме и президентът Румен Радев и неговото „ държавно управление в сянка ” – неговите съветници в администрацията на президентската институция ”, добави тя.

Относно плана за конституционни промени политологът сподели, че правосъдната промяна беше знамето на реформистките сили.

“Беше като изискване за оформяне на тази коалиция и съм сюрпризирана, че до някъде, са толкоз неподготвени ”, сподели Цветанка Андреева.

“Направих каквото мога за хората. Важното е да са удовлетворени и да решим казуса. С тези думи те депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски разяснява по- рано обстановката с договарянията с протестиращите от последните дни.

 


Още вести четете в категория България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР